Previous
Next

Product information

Met deze verwarmde fietshandschoenen houd je behalve warme handen, ook het gevoel in de vingers. De handschoenen zijn ontwikkelt in samenwerking met professionele wielrenteams. Zij stelden als eis dat de handschoenen soepel en dun moeten zijn om de remmen en versnelling te bedienen, daarom zijn ze niet voorzien van isolatie en een waterwerend membraam.Wil je ook in de regen droge en warme handen houden, dan adviseren wij om voor de O7 verwarmde handschoen van Gerbing te kiezen.

Eigenschappen:

 • Aangestuurd door een geïntegreerde krachtige oplaadbare 7.4V Lithium batterij, ondersteund met microprocessor techniek
 • Zachte tricot fleece binnenvoering
 • De handschoen verwarmt de gehele lengte en zijde van iedere vinger inclusief de duim en de bovenkant van de hand, óók de vingertoppen
 • De verwarmingsdraad is niet voelbaar door het gebruik van de gepatenteerde Microwire verwarmingstechnologie, de meest efficite en duurzame manier van verwarmen
 • inclusief 2 7V batterijen + dubbele lader
 • Levenslange garantie op de verwarmingselementen
 • Leverbaar in de maten: zie voorraadtabel

Specificaties:
- Verwarming: Microwire Verwarming die de hand omringt met warmte
- Bron: 7V accu
- Voeding: 2.2 Ampère / 27 Watt
- Oppervlaktetemperatuur:57Cbij-2Ctot2C

Nadeel:
- Deze handschoenen zijn  niet waterdicht


Zoek je een handschoen om te dragen op bijvoorbeeld een motor, scooter, scootmobiel of een ander voertuig met 12V accu, dan adviseren wij je de 12V vewarmde handschoenen.

Wij adviseren je de algemene informatie goed door te lezen voordat je de batterij gaat gebruiken: algemene_informatie.pdf

Specifications

Unit Pair
Color Black
Size XXS
chat Comments (0)
No customer reviews for the moment.

Gerbing Heated Gloves Bicycle 7V (C7)

OP=OP Verwarmde 7V fietshandschoen, speciaal ontworpen voor mountainbikers en wielrenners.
Incl. 7V batterijkit

 

Sale
Manufacturer Gerbing Product number: C7-XXS
0/5
€169.95
€99.95
Tax included
Size
In stock
Tues-Sat: Orders placed before 4:00 PM will be shipped the same working day (Mon: before 1:00 PM).

Downloads

Download useful documents below to prevent incorrect orders.

Gerbing-online.eu
 • Fast delivery
 • Free shipping from €99 (NL/BE)
 • 14 days to change your mind
 • Pick up in our store
 • Products fit in our store
Guarantee
Lifetime Warranty

On the heating elements of the product.

3 months warranty

On controllers and batteries.

1 year warranty

On the product.

Over de batterijen

De gebruiksduur van de batterijen kan variëren afhankelijk van de omgevingstemperatuur. De capaciteit van de batterij neemt af naarmate het kouder wordt. Bij temperaturen onder 0°C zal de capaciteit nog +/- 80% bedragen.
Om de levensduur van de batterijen te verlengen dien je deze te allen tijde tot minimaal 25% opgeladen te houden, ook als de batterijen niet aan staan of niet gebruikt worden. Denk hierbij aan de zomerperiode. Laad de batterijen daarom één keer per maand op.

Tip: noteer dit in uw agenda.

Veiligheid 12V producten

Het is belangrijk om te begrijpen dat onze 12V producten zijn ontworpen om je warm te houden in de meest extreme koude situaties. Daarom is het belangrijk om je huid regelmatig te controleren bij het gebruik van onze producten in warmere weersomstandigheden. Onze 12V producten zullen warmer voelen wanneer de temperatuur stijgt en het kan brandwonden veroorzaken. Ons advies is om altijd een temperatuurregelaar te gebruiken. Een buitentemperatuur van 5°C en lager is de ideale temperatuur voor onze verwarmde producten. 

Vergeet niet: warmte is heel persoonlijk.

Beeldlogo

Gerbing kent inmiddels diverse generaties aan producten. De nieuwste collectie is allemaal voorzien van een herkenbaar logo. Staat dit logo niet op je product? Dan heb je mogelijk een product uit een verouderde collectie. Je hebt dan ook andere accessoires en batterijen nodig voor je product.