Previous
Next

Product information

Gerbing 7V lithium batterij (2X) + dubbele lader:

Jarenlang is Gerbing al een autoriteit op het gebied van verwarmde motorkleding. Sinds een aantal jaren is het echter ook mogelijk om kleding te verwarmen voor mensen die wat anders doen dan motorrijden. Denk aan skis, fietsers, wandelaars, en al die andere mensen die last hebben van de kou. Met behulp van kleine 7 volt batterijen is het nu mogelijk om kleding te verwarmen zonder met kabels vast te zitten aan een voertuig.

Deze 7 volt batterijen zijn voorzien van een ingebouwde temperatuurregelaar. Hierdoor kun je de temperatuur van de verwarmde handschoenen, verwarmde sokken en verwarmde jas zelf bepalen. De batterijengaan ongeveer 2.5 tot 8 uur mee (afhankelijk van de ingestelde temperatuur). Daarna kunnen zeweer opgeladen worden.

De B7V-2500 batterij is een krachtige 7 volt batterij met ingebouwde temperatuurreglaar. De batterijis eenvoudig in gebruik,U sluit hemaan op n van de Gerbing7 volt verwarmde handschoenen, verwarmde wanten,verwarmde sokken of de verwarmde jas en drukt de "power"knop een paar seconden in. Met diezelfde knop kunt u dan de temperatuur instellen

Deze complete kit is geschikt voor al onze 7V producten van gerbing. Deze batterijen hebben een ingebouwde temperatuurregelaar met 4 standen enLED-indicatie die laat zien hoe vol ze nog zijn.Deze batterijen laden in ca. 6 uur op en gaan tot 500x opladen mee.

deze set bevat 2 7V batterijen en een dubbele lader

Beschrijving:
- 2x7V 2.5A Lithium batterij
-incl. dubbele lader
- voeding: 2.2A
- gewicht: 115 gram
- afmeting:D:21mm B:49mm H:70mm

Gebruiksduur:
100%: 2 uur
75% : 3 uur
50% : 5 uur
25% : 10 uur

LET OP: Om de levensduur van de batterijen te verlengen dient u deze te allen tijde tot minimaal 25% opgeladen te houden, ook als ze niet aan staan of niet gebruikt worden. Denk hierbij aan de zomerperiode. Laad de batterijen daarom n keer per maand op. (Tip: noteer dit in uw agenda).


Wij adviseren je de algemene informatie goed door te lezen voordat je de batterijgaat gebruiken: algemene_informatie.pdf


Specifications

Unit Set
Color Black
chat Comments (0)
No customer reviews for the moment.

Gerbing Batteries (2x) + double charger (7V)

Complete 7V kit
Manufacturer Gerbing Product number: 8719481821869
0/5
€99.00
Tax included
In stock
Tues-Sat: Orders placed before 4:00 PM will be shipped the same working day (Mon: before 1:00 PM).

Downloads

Download useful documents below to prevent incorrect orders.

Gerbing-online.eu
  • Fast delivery
  • Free shipping from €99 (NL/BE)
  • 14 days to change your mind
  • Pick up in our store
  • Products fit in our store
Guarantee
Lifetime Warranty

On the heating elements of the product.

3 months warranty

On controllers and batteries.

1 year warranty

On the product.

Over de batterijen

De gebruiksduur van de batterijen kan variëren afhankelijk van de omgevingstemperatuur. De capaciteit van de batterij neemt af naarmate het kouder wordt. Bij temperaturen onder 0°C zal de capaciteit nog +/- 80% bedragen.
Om de levensduur van de batterijen te verlengen dien je deze te allen tijde tot minimaal 25% opgeladen te houden, ook als de batterijen niet aan staan of niet gebruikt worden. Denk hierbij aan de zomerperiode. Laad de batterijen daarom één keer per maand op.

Tip: noteer dit in uw agenda.

Veiligheid 12V producten

Het is belangrijk om te begrijpen dat onze 12V producten zijn ontworpen om je warm te houden in de meest extreme koude situaties. Daarom is het belangrijk om je huid regelmatig te controleren bij het gebruik van onze producten in warmere weersomstandigheden. Onze 12V producten zullen warmer voelen wanneer de temperatuur stijgt en het kan brandwonden veroorzaken. Ons advies is om altijd een temperatuurregelaar te gebruiken. Een buitentemperatuur van 5°C en lager is de ideale temperatuur voor onze verwarmde producten. 

Vergeet niet: warmte is heel persoonlijk.

Beeldlogo

Gerbing kent inmiddels diverse generaties aan producten. De nieuwste collectie is allemaal voorzien van een herkenbaar logo. Staat dit logo niet op je product? Dan heb je mogelijk een product uit een verouderde collectie. Je hebt dan ook andere accessoires en batterijen nodig voor je product.